Barion Pixel

Mágikus nő karkötőkről bővebben

A Mágikus karkötőket azoknak a nőknek ajánljuk, akik olyan ékszert keresnek, melynek pozitív hatása van női erejük kibontakoztatására. Az első 4 karkötő a 4 őselem –

  • a Föld (Macskanő),
  • a Víz (Delfinnő),
  • a Tűz (Kígyónő)
  • és a Levegő (Pillangónő) 

erejét horgonyozza le az aurában. Az 5. karkötő pedig –

  • a Mágikus nő 

szinte megkoronázza a többiek hatását, amint a letisztult csillogásba beolvad a 4 elem egy egy gyógyító köve.

Válaszd ki a számodra leghasznosabbat. Mi segítünk Mágikus nővé válni!

Néhány fontos információ a karkötőkről

Rendszeres használatuk szinte bekódolja az őselemekhez tartozó minőségeket, így sokkal könnyebb a vágyott változást elérni. Ezek a különleges összetételű karkötők arra hivatottak, hogy a Mágikus nő kártya üzeneteit napi szinten megerősítsék benned.
Meglátod, hogy minden ruha szetted mellé könnyedén ki tudod választani a hozzá illő karkötőt vagy karkötőket és máris érezheted a benned felébredő mágikus erőt!

Macskanő karkötő

Ez a különleges összetételű karkötő arra hivatott, hogy felébressze a benned élő Macskanőt. A Föld elem ősi erejét hordozza. Használatával felerősítheted vadságodat, ösztönösségedet. Lényed legősibb, természetközeli részéhez kapcsolódhatsz vissza segítségével. A nagymacskákhoz hasonlóan rugalmasabb, élettelibb, merészebb leszel és könnyebben tudod venni még a legnehezebb kihívásokat is. Legyél Gaia gyermeke újra a Macskanő karkötő használatával! Keltsd életre a magabiztos Amazont, aki tudja, mit akar az élettől és meg is kapja azt!

Kövei: matt Tigrisszem, Onix, matt Hegyikristály

Delfinnő karkötő

Ugye szeretnél Te is belemerülni az Élet Vizébe és együtt áramolni a változásokkal? A Delfinnő karkötő igazi társad lehet ebben, hiszen ásványainak különleges együtt hatása a víz elemet erősíti benned. Abban segít, hogy lefagyott és/vagy negatív érzelmeidet felszabadítsd és szeretetté varázsold. Hatására olyan boldog és önfeledt nő lehetsz, aki egy szabadon lubickoló delfinhez hasonlít – tudatosan, játékosan és szívből Teremtő az Élet nagy Kalandjában.
 
Kövei: Aqua Aura Kvarc, Amazonit, Aquamarin, Morganit, Opalit, magenta Achát, matt Holdkő

Kígyónő karkötő

A misztikum és a mágia kel életre ebben a különleges erejű karkötőben. Hatása benned is előhívja a Kígyók erejét és felébreszti szexuális energiáidat. A Kundalíni kígyó ősidők óta a beavatás szimbóluma. A beavatás akkor kezdődik, amikor be mersz lépni titkos vágyaid budoárjába és szembe tudsz nézni a legrettegettebb árnyék oldaladdal is. A karkötő ásványainak kombinációja felébreszti tisztánlátásodat, és segít kinyitni az érzékelésed új csatornáit. A tűz elem transzformatív ereje belülről átéget minden régi mintát, így valóban átlényegülhetsz és magad mögött hagyhatod régi éned, mint ahogy a kígyó levedli bőrét.

Kövei: Old Eye Dzi achát, magnezit, korall

Pillangónő karkötő

Ha szeretnél egy mély levegőt venni, hogy felülemelkedj a nehézségeken és tágasabbnak érzékeld a világot, akkor a Pillangónő karkötő csodás ajándék önmagadnak. Segítségével kreativitásodat erősítheted, és alkotóerőd szárnyakat kaphat. Ez a színes kiegészítő téged is színessé varázsol, mintha újraéledne a benned élő Gyermek. Mit csinálnál, ha mindent újra kezdhetnél? Mit tennél, ha nem a szenvedésből kellene tanulnod, hanem hagynád, hogy az öröm vezesse lépteid? Legyél igazi laza, bohém Tündéri Nő a Pillangónő karkötő rezgéseinek támogatásával!

Kövei: Regalit, sárga Tűzachát, lila Türkiz, Türkiz, roppantott Hegyikristály, aranyozott Howlit

Mágikus Nő karkötő

Ez a mágikus ékszer egy igazi amulett – pont ott és úgy segít, ahogy kell. Használatával magadba integrálhatod a négy őselem erejét, mely egy magasabb minőséggé – az ötödik elemmé nemesül benned. Ezt az őselvet SZER-ELEMNEK is nevezik. Ennek a csodálatos és letisztult összhatású karkötőnek segítségével felébresztheted a szerelem képességét önmagadban. Ha szerelmes tudsz lenni a saját lényed egyedi szépségébe, akkor ki állhat ellen ennek a ragyogásnak? Legyél Te is Mágikus nő, aki élvezi az Élet teljességét és lélek esszenciájával átfényesíti környezetét!

Kövei: Jade, Rodokrozit, lila Angelit, Aquamarin, Aurakvarc

Mágikus Nő kártya és karkötő

Sokan vásároltak kártyát és karkötőt is, ezért létrehoztunk egy olyan csomagkombinációt, amelyben mindez egyben megvásárolható.

Legyen Tiéd a 33 szépséges kártya, valamint a hozzájuk tartozó üzeneteket tartalmazó Útmutató füzet dekoratív papírdobozban.
Az Útmutató füzetben minden fontos információt megtalálsz arról is, hogyan használd a kártyát.

A Mágikus nő kártya a titkos barátnőd lehet, aki mindig veled van és súgni fog neked a háttérből, amikor tanácsra vagy támogatásra van szükséged. ❤️

Emellé pedig válaszd ki a számodra legkedvesebb karkötőt, Macskanő, Delfinnő, Kígyónő, Pillangónő.

narancslogo

Fedezd fel a benned rejlő csodálatos erőt!