Ugye, Te is szeretnél azzá a NŐVÉ válni

akire büszke tudsz lenni
aki elfogadja önmagát
aki önszeretetben él saját egyedi lényével
aki minden helyzetben feltalálja magát
aki élvezi az életét?

Ha igen, akkor ez a kártya neked készült, hogy kibontakoztasd nőiséged teljes potenciálját!

Konzultációk

Az egyéni konzultáció nagyon jó lehetőség arra, hogy a Mágikus nővé válás folyamatában személyes támogatást kapj tőlem egy 1 órás vagy 1,5 órás, előre egyeztetett időpontban.

Tudom, hogy minden nő életében eljön az a pillanat, időszak, amikor szükség van egy semleges, de a lelki-érzelmi folyamatokat mélyen értő, bölcs segítőre, tanácsadóra. Vagy egyszerűen csak egy olyan nyitott és bizalmas térre, ahol szabadon ki lehet mondani, amit sokszor még magunknak sem tudunk, merünk beismerni.

Szeretném felajánlani neked azt a tiszta figyelmet, amely mentes az ítélkezéstől és az elvárásoktól.

Kíváncsi vagyok Rád. Kíváncsi vagyok a történetedre, mert tudom, hogy abban a lelked fejlődésének íve rajzolódik ki. Szeretnélek meghallgatni, hogy együtt tárjuk fel azt a fonalat – Ariadné fonalát – mely kivezet a labirintusból. Ez a labirintus pedig, amelyben időről időre eltévedünk és nem találjuk a kiutat – saját múltunk és érzelmi terheink tárháza. És hidd el, pontosan tudom, milyen elveszettnek lenni, zavarodottnak és sebezhetőnek érezni magad, tudom, milyen a kiszolgáltatottság és a fájdalom. De azt is tudom, hogy milyen felszabadító, ha megtaláljuk az utat a női erő forrásához és újjá tudjuk szülni magunkat egyre könnyebbnek, boldogabbnak és szeretettelinek.

2002 óta emberekkel foglalkozom kineziológusként, segítőként és táncterapeutaként. Egy csodálatos, letisztult ősi rendszer – mely a lélek őstípusait, vagy más néven archetípusait foglalja magába – képezi azt a tudás bázist, amelyből információkat kaphatunk szenvedéseink és elakadásaink okairól.

Már több, mint 20 éve tanulom és használom ezt a rendszert, mely nem csak önmagunk megismerésében és megértésében tud segíteni, hanem térképet is ad a továbbfejlődéshez.

Szenvedélyem és elhivatottságom, hogy olyan használható és pozitív, a mai kor nyelvezetére hangolt eszközöket készítsek ehhez, ami mindenki számára érthető, sőt élvezhető is. Ilyen pl. a Mágikus nő kártya és a Mágikus nő sorozat/női kör, valamint a hozzájuk kapcsolódó hanganyagok, melyekkel itt a weboldalon megismerkedhetsz és hozzájuk is juthatsz.

 

 

Az egyéni konzultációkon pedig sokkal személyesebben és mélyebben tudjuk átbeszélni azt, hogy a vágyott változáshoz konkrétan mire van szükség.

Mikor érdemes igénybe venni ezt a lehetőséget?

– ha használod a Mágikus nő kártyákat és egy üzenet telibe talál, nagyon megmozdít valamit benned és szeretnéd átbeszélni velem, hogy jobban megértsd

– ha úgy döntesz, hogy minőségi időt és figyelmet szánsz magadra és ehhez keresel támogató teret és segítőt- ha érdekelnek a nőiségben rejlő kibontakozási lehetőségek- ha elakadtál, és nem tudod, hogyan tovább

– ha nagyon mélyen vagy, és szeretnéd feldolgozni ezt a traumát

– ha nincs elég önbizalmad és gátlásokkal küzdesz nőiséged megélésében

Mi történik egy konzultáción?Először is megbeszéljük, hogy miért jöttél és pontosítjuk, hogy mi a cél. Majd többféle módszerrel ránézhetünk a problémára, és húzhatunk pl. egy Mágikus nő kártyát. Az üzenet értelmezése után egy vezetett imaginációban megerősítjük azt a pozitív állapotot, ami feltárult benned.

Az eredmény – megkönnyebbülés, megértés, megerősödés.

A helyszín, ahol találkozhatunk:

1. Online, Zoomon egy előre egyeztetett időpontban. Kérj időpontot emailben vagy telefonon és küldöm a linket!

2. Lélekszíntér központ, Budapest XIII. ker., Balzac u. 39. Félemelet 2., 5. kapucsengő. Kérj időpontot emailben vagy telefonon!

Fedezd fel a benned rejlő csodálatos erőt
a Mágikus Nő kártyákkal!