Barion Pixel

Miben segítenek a Mágikus nő hanganyagok?

Ezek a hanganyagok, imaginációk olyan egyszerű és hatékony eszközök, melyekkel saját magadat támogathatod azokban a belső változásokban, melyeket célul tűztél ki nőiséged kibontakoztatásának útján. Segítségükkel fel tudod eleveníteni vagy újjá tudod építeni magadban azokat a szükséges képességeket, melyekkel életteli és harmonikus életminőséget tarthatsz fenn.

Hogy miért?

Mert nőként elsősorban a természettel érdemes összhangba kerülnünk, hiszen a női energia ebből merít, ebből töltekezik.

Tudtad, hogy a természet erejét a 4 őselem reprezentálja – a Föld, a Víz, a Tűz és a Levegő elem?
Aki képes ezeket az elemeket valóban használni, aki ismeri a kulcsokat hozzájuk – az előbb utóbb azt is megtanulhatja, hogyan uralja őket. De nehogy azt hidd, hogy ezek az őselemek rajtad kívül állnak! Igazából benned élnek, benned is működnek – lényünk szerkezete ugyanis belőlük épül fel.

Ezek az imaginációs utazások az őselemek erejét a Mágikus nő kártyában használt legfontosabb totemállatokkal kapcsolják össze. Ezek az állatok olyan tulajdonságokat képviselnek, melyre nagy szükségünk van ahhoz, hogy nőiségünk természetes és vad erejét újra felfedezzük.
A hanganyagok használatával te magad is átlényegülhetsz és így könnyedén integrálhatod a szükséges képességeket.

A Mágikus nő hanganyagok a Mágikus nő tanfolyam és Kártya kiegészítő anyagaiként készültek, azzal a céllal, hogy az egyes alkalmak témáját ebben a formában is feldolgozzák. De nyugodtan használhatod önmagukban is, ha még nincs Mágikus nő kártyád vagy nem voltál Mágikus nő tanfolyamon. Valószínűleg kedvet kapsz rá!

Mutatom is, hogyan:

 • Föld elem – a saját tested és minden fizikai dolog, ami körülvesz,
 • Víz elem – érzelem világod, a maga hullámhegyeivel-völgyeivel,
 • Tűz elem – vágyaid és akaraterőd, melyekkel újra alkothatod a világodat,
 • Levegő elem – álmaid és gondolataid, valamint kommunikációd tere
 • 5. elem – Éter vagy Szer-elem – mely mindezeket összhangba hozza és egy magasabb szintre emeli.

 

Korunkban a természettel való kapcsolat sokszor nehezített, vagy nem olyan mélységű, ami valóban tápláló számunkra. Kell tehát valami plusz, ami segítségünkre lehet – mint például a hanganyagok!

Nézzük csak, hogy mire is jók a hanganyagok?

Problémáinkat gyakran az okozza, hogy bizonyos helyzeteket nem tudunk megfelelően kezelni. Rosszul reagálunk, leblokkolunk, túlstresszeljük a dolgot, már előre félünk, hogy vajon mi fog történni… Ilyenkor nem sokat segít a kívülről jövő jó tanács, hiszen mi is tudjuk, hogy másképpen kellene csinálnunk, de nem vagyunk képesek rá. Ezen a ponton belső segítségre, belső támogatásra van szükség. Saját magunkra van szükségünk, mégpedig bizonyos archetipikus képességre, tulajdonságra, amihez nem férünk hozzá, éppen akkor, amikor a legfontosabb lenne.

A hanganyagok, meditációk azok az eszközök, melyekkel megadhatod magadnak ezt a belső támogatást. Segítségükkel újjá tudod építeni magadban azokat a szükséges képességeket, melyekkel megoldhatod a nehéz vagy kihívást jelentő életszituációkat.

Macskanő hanganyag

Imagináció a benned élő Macskanő felébresztésére

Használd ezt a vezetett belső utazást arra, hogy visszakapcsolódj testedhez és a benne(d) rejlő bölcsességhez. A nagymacskák – mint totemállatok – leginkább abban támogatnak, hogy fogadd el és szeresd magad úgy, ahogy vagy. Lazulj bele itt és most a testedbe, lazulj bele az Önvalódba, simulj bele kényelmesen abba a csodaNőbe, aki vagy. Nem kell semmit tenned, senkinek sem kell megfelelned, semmiféle változásra nincs szükséged ahhoz, hogy ez megtörténjen. Hiszen TE valójában minden pillanatban önmagad vagy, és így vagy tökéletes.

Ha ezt most nem hiszed el, vagy nem tudod mélyen átérezni, akkor mindenképpen használd ezt a hanganyagot addig, amíg ez az érzés már természetesen (vissza)jön.

Barátkozz meg a macskaszellemmel – Bástettel – aki védelmeződdé válva segít a teljes önelfogadásban!

A Föld elemhez kapcsolódó minőségek, tulajdonságok:
stabilitás, állóképesség, tartás, rugalmasság, megszilárdítás, bőség tudat, virágzás, lelassulás, tapasztalás, türelem, beérés, megosztás, támogatás, nyugalom, biztonság, birtokba vétel, manifesztáció, megvalósítás, földelés, önbizalom, gyakorlatiasság

Delfinnő hanganyag

Imagináció a benned élő Delfinnő felébresztésére

Ez a belső utazás érzelmeidhez szól. Érzéseid olyanok, mint a víz – sokféle formát öltenek és változékonyak. Néha vadul hullámozva ostromolják a partot, amikor haragszol, máskor pedig örvényeket képezve a mélybe húznak, ha például szomorú és depressziós vagy. De lehet, hogy magasba repítenek ragyogva, amikor örülsz, stb…
Tudod, kik azok a csodálatos lények, melyek lubickolva élvezik a Víz elem minden aspektusát?
A delfinek! Velük kapcsolódhatsz össze ebben az utazásban, mert ők tudnak segíteni neked, hogy érzelmeiddel összebarátkozz. Suhanj velük, tanulj meg együtt áramlani a vízzel, és életed is sokkal fluidabbá, lényed örömtelibbé válik.

változás, alkalmazkodás, kapcsolódás, szexualitás, ellazulás, feloldódás, gyógyulás, megtisztulás, érzelmi önkifejezés, befogadás, odaadás, gondoskodás, bizalom, megértés, befelé fordulás, elengedés, sodródás az árral, fluiditás, mozgás, öröm, áramlás, vonzás, kiáradás, kreativitás

Kígyónő hanganyag

hamarosan elérhető…

Pillangónő hanganyag

hamarosan elérhető…

Mágikus nő hanganyag

hamarosan elérhető…

narancslogo

Fedezd fel a benned rejlő csodálatos erőt!

Miért és hogyan érdemes használni őket?

Tudjuk, hogy az „ismétlés a tudás anyja”. Minél gyakrabban hallgatod meg a számodra aktuális hanganyagot, annál mélyebben és alaposabban írod át a régi reakciómintáidat. Olyan ez, mint egy átprogramozás, hiszen ki tudja, hány év beidegződéseit kell átkódolni. A hanganyagok rendszeres használatával ezt könnyedén megteheted és élvezheted a személyiségedben és az életedben bekövetkező pozitív változásokat.

 • könnyed, hatásosan programoz át
 • csökkenti a negatív stresszt
 • segíti a relaxációt, ellazulást
 • feltölt és energetizál
 • pozitív képeket, szuggesztiókat, szimbólumokat tartalmaz
 • segít a céljaid elérésében, a változásban
 • segíti önmagad elfogadását és önbizalmat ad
 • fejleszti az önismereted, közelebb visz önmagad teljességéhez
 • bárhol, bármikor veled lehet

 

A hanganyagok, imaginációk a befizetés után automatikusan megküldött emailben található linkekre kattintva letölthetők. A képek illusztrációk, a termék virtuális, letölthető formában érkezik meg hozzád.

Miért jók a hanganyagok?