Barion Pixel

Egyedi kedvezményes kollekciók

Találd meg a kedvencedet az alábbi különleges darabok között és csapj le rá!

Mágikus nő kártyacsomag + 3 soros karkötő smaragd színvilágban

Fürdesd meg magad az Élet Vízében ennek a gyönyörű, 3 soros karkötőnek a használatával!

Használd akkor, ha szeretnél megszabadulni az állandó kontrolltól, attól a hajlamodtól, hogy mindent előre megszervezz és irányíts. Engedd meg, hogy a Mágikus nő kártyák megmutassák, hogyan tudsz együtt áramolni az Élet változásaival, mert ez adja a valódi biztonságot.

Mágikus nő kártyacsomag + 3 soros karkötő, 18 cm, smaragd szín, krizokolla achát, édesvízi és üveggyöngy

– 30% kedvezménnyel – 12 460 Ft -ELFOGYOTT!

Mágikus nő kártyacsomag + nyaklánc Holdkő medállal

Tisztítsd meg tested, lelked a múlt porától! Ha nehéznek érzed magad, mert beárnyékolnak a régi emlékek, érzések, történetek – akkor itt az idő az elengedésre. Könnyíts a lényeden azzal, hogy lezárod magadban a múltat és megengeded, hogy megújulj. Ez a csodás beige nyakék ésa Mágikus nő kártyák Pillangó üzenetei abban támogatnak, hogy rá tudj hangolódni a világosságra, a frissességre és a letisztulásra.

Mágikus nő kártya + 48 cm-es beige nyaklánc Holdkő medállal, jeges achát, aventurin és üveggyöngyökkel
 
– 30% kedvezménnyel – 17 430 Ft

Mágikus nő kártyacsomag + 3 soros karkötő

Az Élet lehet játékos is… ha megengeded magadnak, hogy ne vedd túl komolyan. Ez csakis rajtad áll. Bizony, megtanuljuk, hogy véresen komolyan vegyünk mindent és óriási súlya van minden történésnek és szónak. Ha szeretnéd vidámmá varázsolni a hétköznapjaidat, hogy valóban élvezni tudd ezt a különleges utazást – ami az Életed – akkor itt az idő, hogy újra nevess! Ebben segítenek a Mágikus nő kártyák Delfin üzenetei, és a hozzá való édes, 3 soros karkötő, mely a nyári tengert idézi meg.

Mágikus nő kártya + 3 soros karkötő, 18 cm, jade, achát, kagyló, jáspis és lávakővel

– 30% kedvezménnyel – 12 460 Ft

Mágikus nő kártyacsomag + karkötő(k)

Milyen fontosak az érzelmeink! Mégis gyakran le akarjuk választani a fájdalmas érzéseket, hogy jobban tudjunk működni a világban. De az érzelmekkel teremtjük meg a következő pillanatot. És ha rossz érzés van bennünk, az beleárad a tetteinkbe és a kapcsolatainkba. Sokkal bölcsebb, ha megbarátkozunk minden érzéssel, ami megmozdul bennünk. Öleld magadhoz érelmeid teljes skáláját ennek a szépséges, kék színvilágú karkötőnek – és a Mágikus nő kártyák Delfin üzeneteinek a használatával!

Mágikus nő kártya + gumis karkötő, 18 cm, türkizek és kékes üveggyöngyök

Mágikus nő kártya + 1 db karkötő – 30% – 9 730 Ft

Mágikus nő kártyacsomag + nyaklánc és fülbevaló szett

Vajon mi kell a valódi átalakuláshoz? Íme a képlet: szenvedés, szándék, mélyülés, idő, érettség, elkötelezettség és önszeretet. Ha ott állsz a kapu előtt és érzed, hogy itt az idő, hogy tényleg megváltozz, akkor használd ezt a különleges nyakéket és a hozzá való karkötőt, valamint a Mágikus nő kártya üzeneteit! Képes vagy teljesen átalakulni, csak add át magad ennek a folyamatnak… mint ahogy a bábból újjászületik a pillangó! Itt az Idő!

Mágikus nő kártya + 44 cm-es nyaklánc és 6 cm-es fülbevaló szett, ezüstös medál, dumortierit és lüszteres achát gyöngyök

-30% kedvezménnyel – 18 830 Ft

Mágikus nő kártyacsomag + nyaklánc jáspis medállal

A macskák hihetetlen rugalmassággal és könnyedséggel mozognak. Ez a képesség abból is fakad, hogy totálisan érzékelik minden porcikájukat, erejüket és mindig tudják, mit akarnak. Ehhez az önbizalommal teli együttműködéshez a saját testeddel segítenek hozzá a Mágikus nő kártyák Macskanő üzenetei – és ez a Föld őselemet idéző nyaklánc. Legyél igazi Macskanő, vad, zabolátlan és természetes!

Mágikus nő kártya + 50 cm nyaklánc, kalcit gyöngyök, kékjáspis medál, macskaszem, kagyló és üveg

– 30% kedvezménnyel – 19 900 Ft / ELFOGYOTT

Mágikus nő kártyacsomag + nyaklánc bronzos Nap medállal

Uralkodni tudni kell! Legyél végre életed Királynője ennek az erőteljes nyakéknek a viselésével és a Mágikus nő kártyák Macskanő üzeneteivel! Fedezd fel a női Erő működését, melynek lényege az érzelmeid feletti hatalom. Mit jelent ez? Nem érzéseid megtagadását, hanem használatát és becsatornázását kreatív folyamataidba. Legyél szenvedélyes, nem szenvedős! 

Mágikus nő kártya + 43 cm nyaklánc, vegyes gyöngyök, Nap alakú, bronzos medál

– 30% kedvezménnyel – 18 830 Ft – ELFOGYOTT!

Mágikus nő kártyacsomag + nyaklánc és fülbevaló szett

Ősi vadság és szabadság – ebben segít ez az erőteljes nyakék és fülbevaló szett, és a Mágikus nő kártyák üzenetei. Táncolni a Tűz körül – jelképesen azt jelenti, hogy kapcsolatban vagy azzal, amit valójában akarsz. A spirál motívum egyrész a csakrák – mint finomanyagi energiaközpontok – jelképe, másrész a dinamikus, de mégis harmonikus életenergia be – és kiáramlásának szimbóluma is. Ugye Te is szeretnél valóban felszabadult Nő lenni? 

Mágikus nő kártya + 50 cm nyaklán és 5 cm fülbevaló, egzotikus bronzos spirál medál, achát, jáde és jáspis gyöngyök

– 30% kedvezménnyel – 18 830 Ft

Mágikus nő kártyacsomag + 3 soros karkötő

Érzed meg a Fény erejét és mindenkori jelenlétét ennek a feltöltő, 3 soros karkötőnek a viselésével, és a Mágikus nő kártyák Pillangó üzeneteivel. A fény mindenhova bevilágít, ahol eddig sötétség honolt – lezáratlan ügyeid árnyékaiba, szomorúnak hitt történeteidbe, hogy vidámságot cseppentsen oda. Igen is, képes vagy másképp látni mindezt! Lásd új fényben az Életed, a szeretet, a humor és a megbocsátás szemével! Meglátod, így kapcsolataidba is fény és vidámság költözik…

Mágikus nő kártya + 3 soros, 20 cm beige karkötő, aventurin, jade, kagyló, achát és üveggyöngy

– 30% kedvezménnyel – 12 460 Ft

Mágikus nő kártyacsomag + nyaklánc és fülbevaló szett

A őstenger az Élet Szülőméhe. A Víz erejében újjászülethetsz, ha megtalálod a Hangodat, amit kimondva Szíved vágyai teljesülnek. Kapcsolódj a vízzel és teremts olyan Életet magadnak, amelyre valóban vágysz! Ne add alább, ne alkudj meg! Hiszen csakis Te tudod, mi a jó neked. Használd ezt a különleges nyaklánc és fülbevaló szettet, mely a tenger mélyének békéjét és az ott lévő sokféleséget és bőséget idézi! Olvasd a Mágikus nő kártyák Delfin üzeneteit és varázsolj igazán kielégítő Életet magadnak, mert megérdemled!

Mágikus nő kártya + 50 cm nyaklánc és 6 cm hal motívumos fülbevaló, jadék, kristály gyöngyök és csiga medál 

– 30% kedvezménnyel – 18 830 Ft

Mágikus nő kártyacsomag + nyaklánc Napkő medállal

A Tigrisnő egyesíti magában az Élet szenvedélyét és a pillanatban való Ellazulás minőségét – így egyszerre vad és higgadt. Ez okozza az ellenállhatatlanságát és a mindet elsöprő vonzerejét. Ha Te is arra vágysz, hogy a benned feszülő ellentmondásokat harmóniába olvaszd, akkor használd ezt az amulettet és a Mágikus nő kártyák izgalmas és támogató üzeneteit. Ebben a láncban egymást támogatja a Tűz és a Víz, és ez benned is megtörténhet, ha ezt választod.

Mágikus nő kártya + 50 cm nyaklánc, Napkő medállal, aventurin, kalcit, vörös jáspis, csont gyöngy és jadék felhasználásával

– 30% kedvezménnyel – 17 430 Ft 

Mágikus nő kártyacsomag + nyaklánc Amazonit medállal

Teremts tudatosságot életedbe ennek a kifinomult nyakéknek és a Mágikus nő kártya Delfin üzeneteinek segítségével! Olyan, mint a türkiz tengervíz, átlátszóságot, letisztultságot és megnyugtató békességet sugall. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy belepihenj a belülről fakadó ellazulásba. És ezt bármilyen tevékenység közepette is megteheted. Nem kell sehova se menned, hogy otthonra lelj a saját lényed közepén, a Szíved melengető Terében.

Mágikus nő kártya + 44 cm nyaklánc vegyes gyöngyökkel, amazonit medállal

Karácsonyi Kedvezménnyel – 19 900 Ft / ELFOGYOTT

Mágikus nő kártyacsomag + karkötő(k)

A Mágikus nő kártyák Zöld pillangó üzenete arra bíztat, hogy legyél kreatív. Szabadítsd fel teremtő Erődet azzal, hogy mersz a valódi vágyaidra és a szívedre hallgatni és vállalni tudod azt, ami éppen zajlik benned. Elég volt a megfelelésből, abból, hogy mindig másokhoz igazodj és feláldozd magad! Legyél olyan, mint a fák, hullasd le őszi, elhervadt gondolataidat és növessz új ágakat, leveleket, melyek ragyognak és táncolnak a Fényben. Csak így tud Életed felvirágozni.

Mágikus nő kártya + 18 cm gumis karkötők – akár együtt, vagy külön külön is – afrikai türkiz és jade gyöngyök, jáspis medál 

Mágikus nő kártya + 1 db karkötő – 30% – 9 730 Ft – ELFOGYOTT!

narancslogo

Fedezd fel a benned rejlő csodálatos erőt!